Hallingtreff 2019 starter som vanlig med fabrikkbesøk på Hallingplast, hvor deltagerne får se og høre hvordan produkter til bransjen produseres i Norge.

Program | Foredragene | Foreleserne

Hallingtreff er et tradisjonsrikt fagtreff for norsk og nordisk vannbransje. Her samles hele verdikjeden for å dele erfaringer, idèer og diskutere problemløsninger. 14.-16. januar 2019 arrangeres Hallingtreff for 22. gang, og det er plass til omlag 250 deltakere.

Fagtreffet arrangeres 14.-16.januar 2019. Det arrangeres for 22. gang, Her møtes bransjekolleger fra Norge og øvrige Norden. Hallingtreff 2019 har temaet "Kvalitet i praksis", og fokuserer som tidligere på praktikernes hverdag. Fagtreffet arrangeres av Hallingplast AS, SSTT (Scandinavian Society for Trenchless Technology) og RIN (Rørinspeksjon Norge), og søker å samle hele verdikjeden i vannbransjen. 

Hallingtreff 2019 starter som vanlig med fabrikkbesøk på Hallingplast, hvor deltagerne får se og høre hvordan produkter til bransjen produseres i Norge. Her blir det lagt opp til et variert besøk der du kan velge mellom fabrikkvandring eller en temasamling rettet inn mot produksjon og bruk av PE-løsninger, Deretter reiser vi opp til Vestlia Resort på Geilo, hvor vi deler to dager med faglig input og sosialt samvær. Det er også en utstilling hvor 20 leverandører viser fram sine produkter og tjenester.

 

 

Påmelding

Klikk på lenken under for å komme til påmeldingsskjema for Hallingtreff

Påmeldingsskjema ›

Siste nytt

Hold deg oppdatert på våre nyheter!

Nyheter ›

Her er årets foredragsholdere

Hallingtreff 2019 har samlet en rekke spennende foredragsholdere. Vi er stolt og glad over å samle tre ledere innen norsk infrastruktur på ett brett under Hallingtreff 2019. Administrerende direktør i Maskinentreprenørenes Forbund, Julie Brodtkorb, direktør i Norsk Vann, Toril Hofshagen, og administrerende direktør i Rådgivende Ingeniørers Forening, Liv Kari Skudal Hansteen, deltar.

 

Les mer ›

Fra 48 til 6 prosent lekkasjetap på 5 år

30.10.2018

FjellVAR as, som er heleid VAR selskap av Fjell kommune utenfor Bergen har de siste årene jobbet systematisk med lekkasjesøk, og er nå nede i en lekkasjeprosent på seks.

Les mer

Må vente i flere år på anleggsrørleggeren

25.10.2018

Det er fortsatt ikke utdannet en eneste anleggsrørlegger i Norge. Nå er det gått fem år siden Maskinentreprenørenes Forbund i samarbeid med blant andre Rørentreprenørene, SSTT og RIN Fagforbundet, NCC Construction og Entreprenørforeningen – Bygg og Anlegg, (EBA) dro i gang et forsøk på en lenge etterlengtet yrkesutdanning.

Les mer ›

Fokus på sikker og god grøft

25.10.2018

Det er en klar sammenheng mellom kvalitet på jobben som utføres og typen oppfyllingsmasser som benyttes i grøfter for norske vann- og avløpsnettet. Under Norsk Vanns fagtreff på Gardermoen ble temaet omfyllingsmasser i VA-anlegg satt under lupen, og fagfolk strides om de beste løsningene.

Les mer ›

Spennende lesning om verdiforvaltning i norsk vannbransje

25.10.2018

Norsk Vann er kommet med en ny og spennende rapport som også angår alle som er opptatt av infrastrukturen i norsk vannbransje, inkludert medlemmer i RIN og SSTT. Rapporten har fått navnet Verdiforvaltning av vann og avløpsinfrastruktur, og er nummer 243 i rapportserien.

Les mer ›

Hofshagen til Hallingtreff og deretter til NVE

25.10.2018

Direktør Toril Hofshagen i Norsk Vann slutter etter 18 år i organisasjonen. Fra februar 2019 begynner hun son regionsjef for Region Øst i NVE, Norges vassdrags- og energidirektorat. Det betyr at en av de siste oppdragene hun har som direktør i Norsk Vann blir deltakelsen under Hallingtreff 2019.

Les mer ›

Umbraco CMS fra MarkedsPartner