Program | Foredragene | Foreleserne

Hallingtreff er et tradisjonsrikt fagtreff for VA-miljøet, hvor hele verdikjeden samles for å dele erfaringer, idèer og diskutere problemløsninger. 

Fagtreffet arrangeres i Januar 2018 for 21. gang, og på 20-årsjubileumet 2017 samlet vi 250 bransjekollegaer fra Norge og øvrige Skandinavia. Hallingtreff 2018 har temaet "Fra ideer til hverdagens løsninger", og fokuserer som tidligere på praktikernes hverdag. Fagtreffet arrangeres av Hallingplast AS, SSTT (Scandinavian Society for Trenchless Technology) og RIN (Rørinspeksjon Norge), og søker å samle hele verdikjeden i Vannbransjen. 

Hallingtreff starter som vanlig med fabrikkbesøk på Hallingplast, hvor deltagerne får se og høre hvordan produkter til VA-bransjen produseres i Norge. Deretter reiser vi opp til Vestlia Resort på Geilo, hvor vi deler to dager med faglig input og sosialt samvær. Det er også en utstilling hvor 20 leverandører i VA-bransjen viser frem hva de kan tilby.

Vi ønsker dere alle velkommen til Hallingtreff 2018!

Påmelding

Klikk på lenken under for å komme til påmeldingsskjema for Hallingtreff

Påmeldingsskjema ›

Her er årets foredragsholdere

Hallingtreff 2018 har samlet en rekke spennende foredragsholdere. Flere av dem er praktikere som til daglig arbeider ute på anleggene. Det er et bevisst valg fordi årets tema er "fra ideer til hverdagens løsninger". Leder i SSTT i Norge, Borghild T. Folkedal, leder programkomiteen for Hallingtreff 2018. Hun blir også møteleder sammen med  rådgiver og fagsekretær i RIN, Martina B. Svedahl.

 

Les mer ›
Umbraco CMS fra MarkedsPartner