Program | Foredragene | Foreleserne

Hallingtreff er et tradisjonsrikt fagtreff for VA-miljøet, hvor hele verdikjeden samles for å dele erfaringer, idèer og diskutere problemløsninger.

Fagtreffet arrangeres over 3 dager, og samler hvert år ca. 150 bransjekollegaer fra Norge, samt innslag av internasjonale gjester. Interessen for å delta på Hallingtreff har økt hvert eneste år, og derfor har arrangørene Hallingplast AS, rådgivende ingeniør VA teknikk AS og medarrangør SSTT-Norge besluttet å flytte arrangementet til Vestlia Resort på Geilo. Vestlia har en konferansesal på 600 kvadratmeter, som åpner for opp mot 230 deltakere og langt bedre plass til utstillerne.

Hallingtreff arrangeres i 2017 for 20. gang, og vi har derfor lagt opp til ett noe forlenget fagtreff sammenlignet med tidligere år, og reisen til Ål går med morgentoget på Onsdag 11. Januar. 

Vi ønsker dere alle velkommen til det 20. Hallingtreff!

 

Påmelding

Hallingtreff 2020 er fulltegnet. Det er ikke lenger mulig å melde seg på.

Her er årets foredragsholdere

Hallingtreff 2017 har samlet en rekke spennende foredragsholdere. Flere av dem er praktikere som til daglig arbeider ute på anleggene. Det er et bevisst valg fordi årets tema er "Kloke hender".  Seniorrådgiver Tom A. Karlsen skal sørge for at kloke hender og kloke hoder gjør treffet til en viktig møteplass også denne gang.

Les mer ›
Umbraco CMS fra MarkedsPartner