Vestlia Resort på Geilo har gode fasiliteter både i foredragssalen og her i "vandrehallen" for mingling i pausene.

Hallingtreff er ett tradisjonsrikt fagtreff for det norske VA-miljøet, hvor hele verdikjeden samles for å dele erfaringer, idèer og diskutere problemløsninger. Fagtreffet arrangeres over 3 dager på Geilo i midten av januar, og samler ca. 250 bransjekollegaer hovedsaklig fra Norge, men også fra Sverige, Danmark og Finland. Andre internasjonale representanter er også blant deltakere og utstillere på Hallingtreff, som i 2018 arrangeres av  Hallingplast AS, Rørinspeksjon Norge og Scandinavian Society for Trnchless Technology, SSTT.

Daglig leder i Hallingplast AS, Steinar Tragethon og VA-rådgiver Arve Hansen har vært frontfigurer under Hallingtreff i en årrekke. I år er det rådgiverne Borghild T. Folkedal og Martina Bergh Svedahl som entrer podiet som møteledere. Borghild T. Folkedal har også ledet programkomiteen sammen med Sverre Tragethon, Roar Sannem og Odd Borgestrand. 

Hallingtreff dekker hele verdikjeden. I  Tall fra de siste årene viser at nær halvparten av deltakerne representerer kommuner og interkommunale selskaper. Entreprenørene står for  omlag 25 prosent, produsenter og leverandører 15 prosent, rådgivere 10 prosent og andre eksperter 6 prosent.

-Hallingtreff ønsker å framstå som VA-bransjens tankesmie. Det var rådgiver Arve Hansen som lanserte dette slagordet, med et ønske om en vekkelse over landet når det gjelder VA-sektoren. Derfor er Hallingtreff en uhyre viktig møteplass. Ryktet om treffet når stadig lenger ut, og nå prioriterer en rekke framtredende aktører fra Norden å bruke to døgn på Ål og Geilo for å diskutere framtidens VA-løsninger.

At mange av Nordens fremste VA-eksperter velger å delta på Hallingtreff setter også stadig sterkere krav til arrangørene. Aktuelle foredrag, spennende og relevante utstillere og en hyggelig sosial ramme er viktige elementer for et vellykket treff. 

På Hallingtreff legges det også stor vekt på at den enkelte deltager skal få dele sin kunnskap, og det legges derfor opp til diskusjon i salen hvor det praktiseres stor takhøyde. Det legges også opp til kunnskapsdeling i pausene hvor man kan diskutere med andre deltagere, samt med de leverandørene som stiller ut under Hallingtreff.

Hallingtreff arrangeres den andre uken i Januar hvert år. Program, påmeldingsskjema og nyhetsartikler finner du her på våre nettsider. 

Påmelding

Klikk på lenken under for å komme til påmeldingsskjema for Hallingtreff

Påmeldingsskjema

Umbraco CMS fra MarkedsPartner