Nå åpner vi for påmelding

17.09.2018

Da er programmet for Hallingtreff 2019 nesten helt ferdigspikret. Det mangler bekreftelse på ett innlegg, ellers er alt under kontroll, lover programkomiteen under ledelse av Borghild T. Folkedal. Med seg som møteleder har hun kollega i Asplan Viak, Martina Bergh Svedahl også denne gang. De to gjorde så god jobb i 2018 at de fikk fornyet tillitt av arrangørene Hallingplast AS, Rørinspeksjon Norge og Scandinavian Society for trenchless Technology.

 

Hallingtreff 2019 er det 22. i rekken og har denne gang «Kvalitet i praksis» som hovedtema.
Bransje-aktører, om det er utførende entreprenør, grossist, produktleverandør eller ledningseier, bidrar alle til et spennende og allsidig program, som vi håper vil være nyttig for alle som setter av disse dagene i Hallingdal. 

Også i år begynner Hallingtreffet ved produksjonsanlegget til Hallingplast AS på Ål. Her blir det en runde i produksjonen, men også egen avdeling med faglig påfyll. Her vil du få nyttig informasjon om helsveiste PE systemer, og hvorfor vi tror at PE vil være et førstevalg for flere og flere ledningseiere.

Fra fabrikken går turen til Vestlia Resort på Geilo hvor vi fortsetter Hallingtreffet tirsdag og onsdag med en rekke foredrag, spørretime og god tid til diskusjoner og meningsutvekslinger, utstillingsvandring og sosialt samvær. de neste to dagene.

Vi har kapasitet til 260 deltakere, og vet at plassene vil bli fylt opp ganske raskt. I år er det 20 firmaer som deltar med egne stands i utstillingsområdet rett ved siden av plenumssalen. Her kan du se hva produsenter, leverandører og entreprenører i vannbransjen har å tilby.
Vi gleder oss til å møte dere. Vestlia Resort er utvidet med flere rom og større spisesal, og dermed kan vi samle alle under samme tak på Geilo.
Vi ønsker dere alle velkommen til Hallingtreff 2019!

 

Umbraco CMS fra MarkedsPartner