Lydhøre treffdeltakere fikk med seg mange og solide faglige foredrag under årets Hallingtreff.

Nå kan du laste ned foredragene

20.01.2015

Det 18.Hallingtreff i rekken er over, og tilbakemeldingene fra deltakere og utstillere har vært udelt positiv. Nå ligger også foredragene ute på Hallingtreffs nettsider.

Du finner foredragene her!

 

Antallet utenlandske treff-deltakere har aldri vært større enn denne gang, og det tyder på at gode rykter om Hallingtreff sprer seg ytterligere.

-Vi har ingen ambisjon om å vokse oss store, men vi vil gjerne bli bedre og bedre år for år, understreker Sverre Tragethon på vegne av arrangørene Hallingplast, SSTT og VA teknikk AS.

Han mener det faglige og sosiale utbytte også i år var meget godt. Et skår i gleden var det at Arve Hansen i VA teknikk måtte melde forfall til årets treff. Han har i alle år hatt en svært sentral posisjon under treffene. Også i år la han ned et enormt arbeid med programforberedelsene, men selve gjennomføringen fikk han ikke anledning til å være med på. Når det er sagt gjorde «erstatteren» Tom A. Karlsen en utmerket jobb som møte- og debattleder i tillegg til at han også holdt to gode foredrag, mener Tragethon.

Arbeidet med neste års treff vil starte i løpet av kort tid, og arrangørene tar med glede imot konstruktive innspill for det 19.Hallingtreff som vil bli arrangert omtrent på samme tid i januar 2019. Eksakt dato kommer vi tilbake til.

Umbraco CMS fra MarkedsPartner