Hallingtreff 2019 allerede fulltegnet

10.12.2018

Hallingtreff 2019 er nå fylt opp til siste plass både når det gjelder konferansedeltakere og utstillere. Det betyr 260 deltakere, noe som inkluderer 20 utstillere i tillegg til standene til medarrangørene SSTT og RIN.

 

Dermed blir den 600 kvadratmeter store Vestlia-hallen og mingleområdet på 200 kvadratmeter ved Vestlia Resort på Geilo godt utnyttet også under det 22. Hallingtreffet. Arrangørene har bevisst valgt å sette et tak på 20 utstillere for å gi leverandører og produsenter best mulig anledning til å møte flest mulig konferansedeltakere.  
Med en takhøyde å 5,5 meter, moderne teknisk utstyr og store vindusflater ut mot prektig natur tror vi også utstillerne vil være fornøyd med lokalitetene under Hallingtreff 2019, som arrangeres 14.-16.januar.

Venteliste opprettet
Det er opprettet venteliste for de som fortsatt ønsker å delta på Hallingtreff 2019. Erfaringsmessig er det alltid noen av de påmeldte som blir forhindret fra å møte. Det er derfor viktig at påmeldte som likevel ikke kommer til Geilo gir beskjed om dette til  Anne Keth Markegård på tlf 32 09 56 82 eller mobil: 957 54 028. Personer som er satt på venteliste vil da bli kontaktet i den rekkefølge de meldte seg på. 

Dette er utstillerne under Hallingtreff 2019:

AVK Norge AS
Båsum Boring AS
GPA Flowsystem AS
Hallingplast AS
Innva AS
Norva24
Olimb Rørfirnying Holding AS
PAM Norge AS
Powel AS
Skjæveland AS
Vitek AS
ØPD AS
Østraadt Rør Gruppen AS
Steg Entreprenør AS
Ulefos AS
Eskeland Electronics AS
Hordaland Rørteknikk AS / IMC-Diving AS
Krohne Norway
AxFlow AS
Uponor Infra AS

Rørinspeksjon Norge
SSST

Utstillingen er en viktig del av Hallingtreff 2019, og arrangørene har derfor satt av god tid i programmet til utstillingsvandring. Utstillingen er plassert vegg i vegg med konferansesalen, og alt skulle dermed ligge til rette for at utstillerne også kan få med seg en god del av det faglige programmet inne i konferansesalen.

 

 

Umbraco CMS fra MarkedsPartner