Fulltegnet Hallingtreff, - vi oppretter venteliste

06.12.2019

Hallingtreff 2020 er nå fylt opp til siste plass både når det gjelder konferansedeltakere og utstillere. Denne gang er det registrert inn 296 deltakere, inkludert 20 utstillere i tillegg til standene til medarrangørene SSTT og RIN. 15 personer står på venteliste, og 15 MEF-medlemmer på dagsbesøk kommer også i tillegg til de 296 som har sikret seg plass. 

-Aldri tidligere har interessen for et Hallingtreff vært større enn i år. Ryktet om treffets popularitet som «tankesmie» og den gode sosiale rammen sprer seg stadig lengre ut. Dette er selvsagt noe vi setter stor pris på, sier arrangørene, representert ved markedssjef i Hallingplast AS, Sverre Tragethon, leder av den norske arbeidsgruppa i SSTT, Borghild T. Folkedal og leder av Rørinspeksjon Norge, Reidar Kveine.
Sverre Tragethon understreker imidlertid at det er mulig å sette seg på venteliste. 

Erfaringsmessig er det alltid noen av de påmeldte som blir forhindret fra å møte. Det er derfor viktig at påmeldte som likevel ikke kommer til Geilo gir beskjed om dette så snart de vet at deres plass kan benyttes av de som står på denne ventelista.

Både personer som ønsker å stå på venteliste, og personer som blir forhindret fra å møte bes benytte følgende epost-adresse: hallingtreff@hallingplast.no

Personer på venteliste vil bli kontaktet i den rekkefølge de meldte seg på. 

 

Umbraco CMS fra MarkedsPartner