Bildet: Vannbransjen er mulighetenes bransje, og under Hallingtreff var det mange engasjerte forelesere. Her er møteleder Borghild T. Folkedal sammen med Jan Tore Andersen fra Porsgrunn kommune, Roger Iversen fra Roger Rørinspeksjon i Harstad og Torstein Dalen fra vann og avløpsetaten i Bergen kommune. Foto: Odd Borgestrand

Et Hallingtreff av godt merke

08.02.2019

En stor andel av de nærmere 300 deltakerne på årets Hallingtreff har satt av tid til å svare på evalueringsskjemaet, og kommet med både ros og ris til arrangørene. Det er absolutt de positive tilbakemeldingene som dominerer.

Men selv etter det 22.treffet i rekken er det muligheter for forbedringer, mener møtelederne Borghild T. Folkedal og Martina B. Svedahl og markedssjef i Hallingplast, Sverre Tragethon.

Hallingtreff innledes alltid med besøk ved Hallingplast sitt produksjonsanlegg på Kleivi i Ål. Godt over halvparten av deltakerne på fabrikkbesøket var meget godt fornøyd med besøket.

Årets foredragsholdere møtte tydeligvis et lyttende publikum, for her er det gjennomgående svært positive tilbakemeldinger på samtlige foredragene.  Samtlige foredragsholdere fikk gode tilbakemeldinger på godt forberedte innlegg. 
Vi må likevel trekke fram responsen som rørinspektør Roger «Rør» Iversen fra Harstad har fått. Han kan puste lettet ut etter en fantastisk mottakelse både i konferansesal og på sosiale medier etter konferansen. Video-opptaket av hans «rop fra grøfta» har pr 8.februar 39.420 visninger på Faceboook-siden til Hallingtreff og andre ulike Facebook-profiler som har delt den 17 minutter lange videoen.

Utstillerne gir også positive tilbakemeldinger, selv om noen kunne ønske seg litt bedre plass i Vestlia-hallen. Utstilling i nabohallen til konferansesalen blir sett på som svært positivt.
Arrangørene har et forbedringspotensial i forhold til påmeldingsrutiner, og dette vil bli tatt på alvor fra vår side, sier Sverre Tragethon.

Hotellets fasiliteter satte konferansedeltakerne stor pris på, Vestlia leverer godt på mange områder.

Det er første gang Hallingtreff arrangeres tidlig i en uke, nemlig fra mandag til onsdag. Dette ble positivt mottatt av deltakerne. Dermed er det bare å holde av uke 3 i 2020 for dere som ønsker å oppleve en av de mest særegne tankesmier i vannbransjen også neste år.

Her finner du foredragene fra Hallingtreff 2019:  Klikk deg inn på hver enkelt foreleser merket med blått.
http://hallingtreff.no/tidligere-hallingtreff/hallingtreff-2019/program/

Umbraco CMS fra MarkedsPartner