260 deltakere og 20 utstillere har god plass til å treffes for faglig samtale og sosialt samvær under Hallingtreff 2019.

Hallingtreff er et tradisjonsrikt fagtreff for norsk og nordisk vannbransje.

Her samles hele verdikjeden for å dele erfaringer, idèer og diskutere problemløsninger.

 

14.-16. januar 2019 arrangeres Hallingtreff for 22. gang, og det er plass til omlag 250 deltakere. 

Fagtreffet arrangeres 14.-16.januar 2019. Det arrangeres for 22. gang, Her møtes bransjekolleger fra Norge og øvrige Norden. Hallingtreff 2019 har temaet "Kvalitet i praksis", og fokuserer som tidligere på praktikernes hverdag. Fagtreffet arrangeres av Hallingplast AS, SSTT (Scandinavian Society for Trenchless Technology) og RIN (Rørinspeksjon Norge), og søker å samle hele verdikjeden i vannbransjen. 

Hallingtreff 2019 starter som vanlig med fabrikkbesøk på Hallingplast, hvor deltagerne får se og høre hvordan produkter til bransjen produseres i Norge. Her blir det lagt opp til et variert besøk der du kan velge mellom fabrikkvandring eller en temasamling rettet inn mot produksjon og bruk av PE-løsninger, Deretter reiser vi opp til Vestlia Resort på Geilo, hvor vi deler to dager med faglig input og sosialt samvær. Det er også en utstilling hvor 20 leverandører viser fram sine produkter og tjenester.

Vi ønsker dere alle velkommen til Hallingtreff 2019!

 

Hallingtreff 2019 med "Kvalitet i praksis" som hovedtema. Her samles bransjekolleger fra mandag 14. til onsdag 16.januar til fabrikkbesøk, faglig oppdatering, debatter, spørretime, sosialt samvær og produktinformasjon.

Påmelding

Klikk på lenken under for å komme til påmeldingsskjema for Hallingtreff

Påmeldingsskjema

Her er årets foredragsholdere

Hallingtreff 2019 har samlet en rekke spennende foredragsholdere. Vi er stolt og glad over å samle tre ledere innen norsk infrastruktur på ett brett under Hallingtreff 2019. Administrerende direktør i Maskinentreprenørenes Forbund, Julie Brodtkorb, direktør i Norsk Vann, Toril Hofshagen, og administrerende direktør i Rådgivende Ingeniørers Forening, Liv Kari Skudal Hansteen, deltar.

 

Les mer ›
Umbraco CMS fra MarkedsPartner